Loopbaan Oriëntatie

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je huidige baan? Mis je de uitdaging en doe je veel op routine? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen en loopt je loopbaan niet meer zoals je wenst? Of ervaar je juist te hoge eisen en ga je over je grenzen heen? Zit je niet meer op de juiste plek en weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

" Find a job you like and you add five days to every week. "

Werk dat écht bij je past

Als je werk hebt dat je écht leuk vindt en waarin je je talenten optimaal benut, ga je met meer plezier en energie naar je werk. Wat past nu écht bij jou? Waar word jij écht blij van? Is een andere functie voor jou een goede optie, een andere job, of een loopbaanswitch? Wellicht de opstart van een eigenzaak? Loopbaancoaching helpt jou bij het vinden van het antwoord. Als coach ga ik samen met jou aan de slag om de juiste antwoorden te vinden. Ik ondersteun je bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe werkt loopbaancoaching?

Met een loopbaantraject, bestaande uit gesprekken en opdrachten, ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je leert op welke wijze je je gewenste werk kunt vinden. Ook vind je manieren om effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan en meer zelfvertrouwen en energie om je doel te bereiken.

Duurtijd

Gemiddeld bestaat een traject van loopbaanoriëntatie uit vier tot zeven gesprekken van één tot anderhalf uur, verdeeld over een periode van anderhalf tot vier maanden. Hiervoor kan de loopbaancheque van de VDAB gebruikt worden. Voor meer info ga naar tarieven.

Geïnteresseerd?

Wil jij werk vinden dat écht bij je past? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 Voor veel mensen is het vragen om begeleiding een hele stap. Maar als je die stap eenmaal gezet hebt, zul je merken dat het je veel oplevert.