Persoonlijke begeleiding

Heb je geen plezier in je werk?  Wil je iets veranderen in je werk, maar vind je het lastig om doelen te stellen of concrete stappen te zetten? Loop je vast in je keuze voor de juiste opleiding of studie?
In mijn praktijk Cornu Copiae begeleid ik je graag met:
  • Loopbaan coaching en sollicitatieadvies voor het vinden van werk dat écht bij je past
  • Coaching voor optimaal functioneren en persoonlijke ontwikkeling
  • Studiekeuze

Effectief en kortstondig

Ik begeleid je bij het ontdekken en realiseren van wat je écht wilt in je leven of loopbaan. Door de aandacht te richten op je gewenste toekomst motiveer ik je om stapsgewijs aan je doelen te werken en hiermee de gewenste verandering te verwezenlijken. 

De methodes die ik gebruik zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en mijn ervaring in het begeleiden van meer dan 700 personen.  Dit maakt dat de begeleiding  snel en effectief werkt.

Duur van de begeleiding

De duur van een coachingstraject is afhankelijk van de coachingsvraag. Meestal varieert het tussen de vier en tien gesprekken van één tot anderhalf uur. Maar soms zijn een of twee gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussendoor krijg je opdrachten mee ter ondersteuning van het traject. De frequentie van de gesprekken is tevens afhankelijk van je wens. Het is ook geen probleem om afspraken ’s avonds in te plannen.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in Zoersel of Grobbendonk, maar kunnen ook op andere locaties of via Skype ingepland worden. Er is ook een mogelijkheid tot wandel coachings. Deze gaan door in een  bos/natuur omgeving. Voor meer informatie klik hier.